Hamburgsund Aktivitetscenter

Sommartid har vi öppet vårt aktivitetscenter vid gästhamnen i Hamburgsund. För dig som vill aktivera dig på semestern finns här möjlighet att hyra kajaker, elcyklar och padelracket m.m.  Välkommen in så hjälper vi er med att uppleva det mesta och bästa av Hamburgsund!

Läs mer

Bryggkiosken

Välkomna att besöka vår bryggkiosk som har öppet sommartid. Vi finns i gästhamnen i Hamburgsund och erbjuder korvmenyer, mackor, mjukglass, kaffe, fika m.m. Koppla av på vår soliga altan med havsutsikt och i direkt anslutning till den nybyggda lekplatsen.

Läs mer

Hjalmars Bar & Brygga

Hjalmars ligger i hamnen i Hamburgsund alldeles bredvid färjan mot Hamburgö. Här kan du i avspänd miljö svalka dig med en öl eller ett glas vin och få en bit god mat medan du betraktar båtlivet. Lägg till, bryggan står dukad!

Läs mer

Pipershuset

Glass – I dessa lokaler finns glassanor av stora mått! Här har PIPERSGLASS tillverkats sedan 1993 och vi kommer på sikt att även kunna erbjuda vår egentillverkade glass!

Läs mer

Hamburgsunds Fisk & Skaldjur

Färsk fisk, skaldjur, delikatesser, laxfat, smörgåstårtor.

Läs mer

Väderöarnas Värdshus

Varmt välkomna ut på en dagstur med lunch till Väderöarnas Värdshus! Våra båtar går från Hamburgsund eller Fjällbacka, turen kostar 550 sek per person, halva priset för barn under 12 år, och då inkluderas lunch samt båtresa tur och retur. Bokning gör ni på info@vaderoarna.com eller ring oss på +46 (0) 525 32001

Läs mer