Havstens Fastighetsförvaltning AB

Att leva och bo i Bohuslän innebär ständigt nya upplevelser, året om. Från sol och bad under sommarhalvåret till stillhet och eftertanke på vintern. Ett varierande landskap med allt från saltstänkta klippor till lummiga skogar ger hela tiden nya upptäckter och erfarenheter. Och det är lätt att föreställa sig vilka möjligheter till avkoppling och fritidsaktiviteter Bohuslän har att erbjuda.

Läs mer

Gästhamnsbolaget Väst AB

Vi fixar det mesta på din semester! Hamburgsund Infocenter förmedlar privata rum och stugor centralt i Hamburgsund. Boka online på vår hemsida eller besök så hjälper vi dig med boende. Sedan 2019 finns en ställplats för husbilar vid Kornhagen Badstrand, butiker och restauranger finns inom gångavstånd. Ställplatsen är öppen under april – september och driften sköts av Gästhamnsbolaget i samarbete med Hamburgsunds IF.

Läs mer

Askengren Fastighetsmäklare

Vi förmedlar alla typer av fastigheter: Villor – Fritidshus – Tomter, Industri/ Närings/ Jord/Skogsbruksfastigheter, i området Smögen — Resö, både vid kusten och i inlandet. Vi sköter visningar på tider efter era önskemål.

Läs mer